У Кремлі таки добрехались

Йосиф Сірка

Добрехались

Спочатку йшла мова тільки про сепаратистів, потім про російських добровольців, пізніше про російських військовослужзбовців, які „взяли відпустку” і пішли воювати проти України, зараз добрехались до того, що професійні військовослужбовці „звільнили сь” з російської армії і пішли воювати „за отечество” у іншу країну! Вся ця брехня російських офіційних чинників, яку так наполегливо поширювала кремлівська пропаґанда, була доведена перед цілим світом двома військовими службовцями сержантом Олександром Александровим та капітаном Євгеном Єрофеєвим, які потрапили в український полон під час боїв в районі м. Щастя.

Ці двоє російських військовослужбовців 3-ої окремої гвардійської бригади спеціального призначення ГРУ 21 травня заявили представникам ОБСЄ, що вони служать у Збройних силах РФ. Кремлівські пропаґандисти кілька днів, мов би у рот води набрали, ні му, ні бе, ні кукуріку. Правда, була спроба тзв.сепаратистського представника „демонструвати” свіжий папірець належності цих двох полонених до сепаратистських бойовиків, але це виявилось невдалою спробою, як і спроба Міністерства оборони РФ про те, що полонені Александров та Єрофеєв вже звільнилися з війська. Це пробували „підтвердити” також „вістями” каналу „Росія 24”, де дружина Александрова „ствердила”, що чоловік „звільнився” з війська, що він наступного дня сам заперечив.

2015-05-22_8-51-22

Одним словом, забрехались і, зрештою, Інтерфакс зацитував прес-секретаря Пєскова, мовляв, „Це громадяни Росії, які перебувають у полоні. Російська сторна вживає необхідних заходів для їх визволення з полону і з’ясування їх долі”. Інтерфакс не зазначив, чи Пєкова цікавлять і долі сиріт, вдів, калік, які спричинили громадяни Росії в Україні неоголошеною війною.

Може полонені російські військові нагадають Пєскову, що Росія утримує українських громадян, яких викрали в Україні, незаконно перевезли в Росію і утримують ув’язненою українську льотчицю Надію Савченко, або незаконно арештованого українського громадянина, режисера Сенцова, чи інших українських громадян, про долю яких Росія навіть не хоче згадувати.

Різниця лише в тому, що українські в’язні в Росії опинились через забріханість російської пропаґанди, через вигадані та безпідставні звинувачення, а російські полонені опинились в Україні через агресивну й окупантську політику Кремля. А різниця між полоненими росіянами в Україні та українцями в Росії в тому, що на руках українців нема крові російських громадян, а руки російських бойовиків по лікті у крові, а на їхній совісті не тільки тисячі невинних життів українських громадян, але й знищення інфраструктури та навіть невинні діти й громадяни Нідерландів, Малайзії, Австралії та інших країн, які були на збитому малайзійському літаку.

Колись таки прийдеться відповідати не тільки за вчиинені злочини проти людяности збитого цивільного літака Малайзії, але й за воєнні злочини, пов’язані з окупацією Криму, окупацією частини Луганської та Донецької областей та за неоголошену Кремлем війну Україні! Може, зрештою, громадськість Росії довідається про безпосередню участь російського війська у війні проти України, бо, в іншому разі, можна подумати, що кремлівські керманичі не знають, що робить російська армія в Україні!

22.5.15 р.

 11263043_1204582339568017_1591062773301992359_n

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа