Щo робити з Порошенком?*)

Святослав Караванський

Порошенко заступив на посаду, коли новітній Гітлер з Кремля підняв на наше щастя і добро криваву руку.

Важка каденція. Чи дав раду їй Президент?

Як до чого.

Війну повів ніби добре. За це йому спасибі.

Мінська дипломатія теж ніби можлива, змусила світ не касувати санкцій, накладених на агресора, доки він не виконає Мінських обіцянок. Це добре.

А щодо реформ та офшорів Порошенко варт імпічменту.

На ділі, це другий Янукович.

Політику Януковича він веде далі і в мовному питанні. Просто ірляндизує Україну. Зберіг мовний закон Януковича. На всіх постах чиновники російсько-мовні. Радив світ дати прем’єрство Н. Яресько. Не дав. Якби була російськомовна, може б і дав. А державна шпана, офіційно ніби україномовна, на ділі російсько-мовна, як і сам президент. На урядовому сходняку Порошенко, Аваков, Райнін, Гройсман. Луценко, Турчинов – мова російська Українців не допуска до влади. Це те, що суперечить самій ідеї Незалежної України. Будує Малоросію.

Припустімо, що він досягне миру з Москвою. Але він не усуне сусідства з агресором, який буде вигадувати різні фортелі, щоб підкорити Україну-Малоросію.

Малоросія з Москвою не буде боротися. Бо ж одномовна й однорелігійна. На смерть з Москвою буде стояти лише україномовна Україна. Бо буде боронити мову. Малоросія не буде боронити мови: вона буде ірляндизована – обмосковщена.

Порошенко, хоч ніби бореться, на ділі готує Україну як дар Москві в май-бутньому.

Тому ніякого другого терміну Порошенкові не можна довіряти.

А він хоче ще й на другий термін.

Але підтримки вже не має.

Тому не виключено, що вдасться до фальшування виборів.

От він і крутить із ЦВК. Хоче, щоб зберегти стару ЦВК, яка вже зарекомендувала себе, що буде робити те, що скаже новий пахан.

Тому всі здорові сили України мусять боротися за нову ЦВК. А також за прийняття закону про прозорість виборчого процесу, де посилити контроль за виборчими дільницями. У разі ж виборів – хоч нова, хоч стара ЦВК – глядіти про-зорість виборчого процесу і не допускати фальшувань, до яких може вдатися офшорний Президент.

Щодо кандидатів на президенти, то треба посилити охорону їхнього життя, щоб не допустити небажаних ЧП (чортових пригод).

Порошенкові ж побажаймо успіхів у шоколадному бізнесі, якщо уникне судових «проваджень».

До політики ж, а надто до керівництва Україною, таких осіб з подвійними стандартами і кандидатами на імпічмент надалі не допускати.

Україні – чесних президентів!

Шарлатанів та офшормахерів геть від керма держави!

*) Зберігаємо правопис автора.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа