Добрехались

Йосиф Сірка

sirkagoodГоловний пропаґандист Кремля раптово пригадав, що у світі вмирають люди не тільки від зброї. Зрештою, після кілька місячної пропаґанди та перетворення відомого, щодо окупованої території України – „нас там нєт” – на те, що коронавірус поширюється лише поза межами Росії, „пустили вістку”: і в РФ є хворі, але нема жертв підступного вірусу. А потім, головний брехач дозволив цензуровану „інформацію”, тобто, пропаґанду, щоб її використати для зняття санкцій!

Раптом виявилося, що санкції проти Росії, які, за словами Путіна, „зміцнили російську економіку і унезалежнили її економічний розвиток” стали першим пунктом кремлівського очільника, які, задля боротьби з небезпечною хворобою, слід припинити.

Пригадаємо, що санкції проти Росії були запроваджені після підступного порушення всяких міжнародно визнаних норм ООН, світового правопорядку, суверенітету, аґресії та анексії сусідньої країни до Росії – України.

Отже, Росія порушила не тільки Міжнародне право, але й власний підпис ҐАРАНТА під Будапештським меморандумом. Її вчинки проти України та сирійськогого народу завдали невимовних страждань не тільки щодо багатотисячних смертей, але й мільйонів змушених еміґрувань, переселень, фізичних і психічних калічень, руйнування сіл та міст України та Сирії. І на фоні отих злочинів російського керівництва, звернення Путіна до ООН та цивілізованого світу скасувати санкції проти РФ є цинічною кремлівською пропаґандою.

Якщо російський президент раптом звернув увагу на небезпечний коронавірус, від якого вмирають люди, то він повинен би припинити насамперед вбивство його підопічними на сході України (яке недавно також підписав у Парижі врамках Нормандської зустрічі) та в Сирії. Якщо вже російському президентові перешкоджають санкції за його злочини, то він повинен би сам зробити крок до зміни – проголосити виведення окупаційних військ з території України, визнати територіяльну цілісність України в її визнаних світом межах, забрати свої війська із Сирії!

Отоді вже можна було попросити цивілізований світ про зняття санкцій – саме такий порядок, а не покликатися на вірус, який ще недавно був „призначений” Кремлем лише для пропаґанди, щоб лякати світ і поширювати дезінформацію, дестабілізацію та брехню, яка й повернулася до Кремля вже оголеною – добрехались кремлівські пропаґандисти – брехачі і підбрехачі.

Торонто, 1.4.20 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа