Зелена амазономахія

Снимок экрана (4)

У зв’язку з обшуками будинку Тетяни Чорновол, а також згадуючи кримінальні справи проти Марусі Зверобій та Софії Федини, шляхетні представники сильної статі зі стану опозиції сповнились обурення.

Це від незнання. За європейською традицією, війни з амазонками (амазономахія) прославляють героїв. Геракл, Тесей, Белерофонт, Ахіл уславились перемогами над амазонками.

Діодор Сицилійський пише: «Як кажуть, переможена Ахілом Пентесілея була останньою з амазонок, відома своєю мужністю, і в майбутньому цей народ поступово зник повністю. Тому, в більш пізні часи, всякий раз, коли будь-який автор розповідає про стародавніх амазонок, люди сприймають це як штучно створений міф».

Дійсно, сучаснику неможливо уявити, щоби «чоловіки працювали цілими днями по дому, виконуючи накази, які дали їм їхні дружини; і вони не брали участі у військових походах і не мали свободи слова в справах громади».

Так само неможливо уявити, щоб першими для своїх героїчних діянь президент-чоловік обрав жінок. Отже, єдине пояснення: Діодор помилився. Народ амазонок не зник. Сьогодні амазонки живуть в Україні!

Єдине що мулить: Бібіков. Не Зверобій і не Геракл.  Не Чорновол і не Белерофонт. Уявіть собі: Бі-бі-ков.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа