Серпневий сценарій

Виявляється, що улюбленим місяцем російських імперіалістів, провокаторів і пропагандивтів є серпень. Коли цивілізовані громадяни Європи безтурботно відпочивають на курортах та насолоджуються сонячним теплом в кремлівських кабінетах кипить робота.

Її наслідком є чергові провокації, конфлікти, жертви. Це вже традиція російських кагенбістів. Пригадаймо історію з Берлінським муром, якого спорудження розпочалося в ніч на 13серпня 1961 р. Тоді московські комуністи боролися з ,,агентами ФРН”, котрих звинувачували в організації актів саботажу і підпалів.

З метою зміни політичного керівництва країни і встановлення в Чехословаччині лояльного СРСР режиму, вночі 21 серпня 1968 р. на аеродромі в Празі почали приземлятися радянські Ан-12 з десантом і бойовою технікою. Це був початок вторгнення військ Варщавського договору до Чехословаччини.

8 серпня 2008 р. Росія втрутилась у конфлікт на стороні південноосетинських сепаратистів та ввела війська, в тому числі танкові бригади, на територію Грузії. У цей спосіб почалася російсько-грузинська війна.

Того року кремлівські окупанти взялися за боротьбу з ,,українськими диверсантами” в Криму. На щастя світова спільнота притомно відреагувала на чергову провокацію і не повірила московській маячні. Серпневий сценарій не спрацював.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа