Політичний лузєрь

20 лютого 2014 року, розмовляючи телефоном зі студією каналу Росія1, мер Кернес намалював широку політичну програму дій антимайдану, захоплюючись якою, ведучий Соловйов вигукнув: «Сили Вам, мужності, удачі! Ми з вами, як і весь український народ!»

Соловйов збудився після такого від Кернеса (цитую дослівно, зберігаючи авторську вимову):

«більшість України не підтримує майдан; бЕндерівські процеси; ми не дамо цим бЕндерівцям знищити Україну; політики, вони обнулили себе, тобто вони політичні лузєрі, такі як Тягнибок-бЕндерівець, такі як посіпаки бЕндерівському Тягнибоку Кличко, такі посіпаки як Яценюк…

а жорсткість моя полягає у наступному: що якщо сюди йтимуть бЕндерівці, ми не дамо цим бЕндерівцям топтати нашу пам’ять; наші георгіївські стрічки будуть скрізь, в тому числі, вибачте, у них і на вухах, і в ніздрях; ми мусимо сьогодні об’єднатись, аби захистити цю, вибачте, територію, да, від цієї нечисті; це Харків, чи це Луганськ, чи це Крим, чи це Донецьк – ми повинні сказати своє слово, ми ще свого слова не сказали, ми в суботу почнемо говорити і, повірте нам, нас всі почують».

Обнулених майданних політиків Кернес назвав «лузєрі»[1].  Хто ж  тоді сам Кернес, якщо все, що він маніфестував, зазнало краху? Скинули Леніна, перейменували Жукова, Яценюк- прем’єр, Кличко – мер, вся «нечисть» у владі, георгіївська стрічка заборонена. Серед  чотирьох зазначених територій лише кернесовський Харків зазнав політичного фіаско (зусиллями вінницького загону).

А рибки у туалетах парка імені Горького справді гарні.

 

[1] «Лузєрі» – множина від «лузєрь». Як «окуні» – множина від «окунь»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа