Міцніє українсько-російське братерство!

У підґрунті цього висновку лежать три загальновідомих фразеологізми:

  1. Брати (товариші) за нещастям.
  2. Бомбити Вороніж.
  3. Маразм крепчав.

Можу пояснити. США порадили Путіну запхнути відомо куди обидва грізні російські ультиматуми. За незговірливість американців (а розмовляти  Путін хоче лише з ними) Росія обіцяє воєнну відповідь – проти України.  Винні пихаті Сполучені Штати, а бомбити будуть нас.

Російською  ця паралогіка називається «бомбить Воронеж». Як пояснює Вікіпедія, це така відповідь російської влади на санкції іноземних держав, завдяки який збиткують громадяни самої Росії. Типу, «Если НАТО вторгнется в Сирию, мы начнём бомбить Воронеж».

Отже, ми з воронезькими – брати за нещастям. Ну а міцніє наше братерство тому що маразм кремлівських міцніє щодня.

От наприклад.  Сьогодні «печальна конячка» російської дипломатії згадала на пресовій конференції, як у 2008 році американські інструктори (було підкреслено – «білі та афроамериканці») показували грузинським воякам як заряджати гаубицю. Тож якщо білі (чорні) американці з’являться в Україні, то це буде – увага! цитата –  «прямое столкновение русских граждан Украины и натовских военных».

Що воно таке – «русские граждане Украины»? Громадяни України, які вважають себе росіянами? Чи громадяни Росії, що перебувають на території України?

І нарешті, яким чином інструктор, який лише показує як заряджати зброю, може прямо з цими дивними громадянами зіткнутися?

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа