Медвежа послуга

 

Президент Зеленський так хоче зустрітися з президентом Путіним, що ані прямі путінські умови зустрічі (які її унеможливлюють), ані роз’яснення путінських пропагандистів, які хіба що дебілом та ідіотом не величають нашого президента, не допомагають.

Тож завдання чітко, по п’яти пунктах роз’яснити, чому знесмиленими є контакти з теперішнім українським керівництвом, дано екс-президенту Медвєдєву («Почему бессмыслены контакты с нынешим украинским руководством», Коммерсантъ, 11.10.21).

З пунктами 1, 3, 4, 5 не можу не погодитись.

1. Українські керівники – люди, які не мають жодної сталої самоідентифікації». Справедливо. А що ж ви хотіли, якщо «какая разница»?

3. «На чолі України стоять слабкі люди,які прагнуть лише набити свої кишені». Хто заперечуватиме – читайте Pandora papers та поспілкуйтесь із Шефіром.

4. «На чолі цієї країни стоять невігласи, не обтяжені будь-якими зобов’язаннями». Без коментарів.

5. «Що робити у цієї ситуації?»(друге вічне російське питання). «Дочекатися , доки в Україні з’явиться притомне керівництво, спрямоване на побудову рівноправних та взаємовигідних відносин з Росією». Скільки чекати? Відповідь див. у пункті №3: «Лідера, який міг би пожертвувати собою заради України, а не намагатися монетизувати своє перебування при владі,не було, немає й, схоже, поки НЕ БУДЕ».

На перше російське вічне питання «Хто винен?» відповідає пункт 2. Звісно, Америка. «Українські керівники – люди абсолютно несамостійні». І от тут я маю заперечити. Тому що, як виявляється, не лише ми такі. Нещодавно гранд-пропагадон Соловйов роз’яснив, що несамостійними є: європейські країни (включаючи Велику Британію), Євросоюз в цілому, президент США (позаяк мусить підкорятися народу та його обраним представникам), самі представники. Всім світом керують неназвані таємничі особи (світова закуліса, світовий єврейський заколот, а також чіп, дейл і гайка). Сувереном є лише Путін. І спілкуватися він хоче не з ляльками, а із головним Ляльководом: «Нам з васалами мати справу немає сенсу. Справу треба вести з сюзереном»,- пише Дімон.

Добре. А звідки взялась світова закуліса? Якщо решта земного світу – васали. А від інопланетян! Тож чекати Зеленському поки Путін не вступить у інопланетний контакт.


 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа