Мафія захищається*)

Святослав Караванський

Українська мафія боронить свою окупантомовність, посилаючись на Пушкіна та на російськомовних бійців АТО.

Граждани корупція! Російськомовні бійці АТО – це патріоти України, а окупантомовні політики – це мафія. Приклади? Будь ласка!

Арсен Аваков – міністр внутрішніх справ і член нелегальної сімки мафіозо, які вирішують долю України. Окупантомовний до кістток. Бланки, видруковані державною мовою, заповнює мовою окупанта: Ім’я й прізвище: Александр Бессмертный. Цим принижує Конституцію України та українців, повторюючи практику сталінських канцелярій.

Хоч тут винні й патріоти. Чому не зареєстрували у Раді закон, що б зобов’язував усіх – українські бланки заповнювати державною мовою. Бо инакше окупантомовці ще й бланки передрукують мовою Леніна.

Вертаюсь до Авакова. Міністр не гребує корупційними схемами. 40 мільйонів лівих доларів зняв з рахунку НБУ і переслав закордон. Це так він дбає про міць нашої валюти. Син його під слідством за корупційні оборудки.

І ґака вся сімка на чолі з паханом. Накрадені гроші – закордон. Їм радять партнери зі Заходу призначити Прем’єром Наталку Яресько. Це їм гірше хріну під ніс. Щоб українка – та ще й не мафіозо – стала прем’єром! Не допустимо! Вони й крутять. Призначили на четвер хитрий фарс, де можуть відбрити Наталку від прем’єрства. Фарс уже готовий.У четвер буде не один, а два кандидати, та ще й не названі. Щоб лохи не хіпішували. Наталку може не підтримати Рада. А підтримає члена мафії. І західнім партнерам підсунуть гарбуза. Щоб, значить, Україну “кинув” МВФ.

Дідько з нею, з Україною! Головне, щоб мафія не потертіла.

Отака ця окупантомовна сімка. Виходить, що таки треба перевиборів.

І це не Тимошенко хоче їх, це сама мафія керує човен до перевиборів.

Як сказано ще у Римі: коли Зевс хоче кого покарати – відбира розум.

*) Зберігаємо правопис автора

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа