Українці Канади вимагають від свого уряду надати негайну допомогу Україні. Військову теж

«Україна потребує негайної допомогиЗаходу для вирішення «нагальних потреб» у протидії Російській агресії», – йдеться у листі від Канадськоїгрупи сприяння демократіївУкраїні (КГСДУ) до ключовихчленівпарламентської групи дружби «Канада-Україна». КГСДУзакликає Канаду сприяти у таких трьох напрямках:
– протидія російській воєнній агресії;
– розширення західних санкцій проти Росії;
– допомога Україні західними партнерами у запровадженні реформ та боротьбі з корупцією
. У листі викладено план дій із тринадцяти пунктів.
План дій можете прочитати тут:

https://ukrpohliad.org/analytics/plan-dij-kanada-ukrayina.html

“З моменту розпаду СРСР, Західдарував Росіїпрезумпцію невинності. Ми помилково сприймали Путіна як одного з нас. У плані дій викладено реалістичніші способи протидії Путіну ійоговідсталій, кримінальнійдиктатурі, що є сприятливою для непомірного збагачення його слухняного оточення, але бідою для усіх інших, – говорить МирославаОлексюк, одна із підписантів.

План дій покликаний посилити відповідь Заходу на самовпевненуагресію Путіна. Для цього Україні потрібна військова допомога, яку негайно можуть та повинні надати окремі члени НАТО, щоб протистояти російській військовій присутності в Україні.

Президент Путін публічно вихваляється: «Ведмідь дозволу не питає, ведмідь бере!», – і ми йому дозволяємо, – зазначає Оксана Башук Гепберн. “Путін не є ворогом лише України. Він не є якоюсь безладною терористичною групою, як Ісламська держава. Він набагато небезпечніший. Він очолює країну із широкими фінансовими ресурсами, а також величезними військовими та ядерними можливостями у його розпорядженні. Над ним нема внутрішнього (державного) контролю і, як ми бачимо у випадку з Україною, немає і міжнародного. Він робить те, що хоче, а ми йому дозволяємо».

Одним із способів утримати його під контролем – є надати Україні військову допомогу, про що просив Президент Петро Порошенко. Групазакликаєнегайнопідтримати Україну, покище є час.Україна«вітатиме будь-яку допомогу», яку надасть Канада“, – завершується лист.

“Ми звернулися до членівДепутатської групи дружби довести наш план дій до відома всіхзацікавленихміністрів і посадовихосіб у Канаді та шукатипідтримки в інших країноднодумців. Нампотрібнаконкретнацільовагрупа, щобзосередитисяна вирішенні цієї нагальної проблеми, – додала БашукГепберн.

Праця Канадської групи сприяння демократії в Україні присвячена розвитку демократії в Україні.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа