Якщо Ти проти міністра Табачника – напиши про це Януковичу!

За два дні, які минули з моменту публікації Звернення громадян України до президента держави Україна Віктора Януковича та депутатів Верховної Ради України про неприпустимість повторного призначення Дмитра Табачника членом уряду, відповідальним за освіту, його підписали, загалом, близько тисячі осіб.

«Лайкнули», слід сказати, приблизно 2 тис.

Можливо, це й не «мільйони», але в обстановці, коли майже кожен боїться, «а раптом у моєї дитини в школі будуть через це якісь проблеми» (а ще більше не вірять у саму можливість, точніше «перспективність», БУДЬ-ЯКОГО діялогу з В.Януковичем) – вже якийсь показник. Підписатися, до речі, – НЕ ПІЗНО.

Але ще важливіше зараз – все-таки СКАЗАТИ ТЕ, ЩО МИ ДУМАЄМО БЕЗПОСЕРЕДНЬО ЯНУКОВИЧУ. Бо ми ж це звернення не для самих себе підписуємо, адже так? Бо «самому собі» можна і на клаптику паперу будь-що написати, прочитати і викинути: «фішка» ж не в цьому, а все-таки в публічній комунікації.

Ой, Ви рідко спілкуєтеся з В.Януковичем? Він – не Ваш друг, і у Вас немає його мобілки? – Нічого страшного, в Януковича, як президента «держави Україна» є цілий великий технічний орган, що має завданням всебічне забезпечення його діяльности, в тому числі – щоб помогти визначитися з міністрами: Адміністрація Президента України. У голови АПУ пана Сергія Льовочкіна є офіційний службовий мейл: [email protected]

Значить, шлемо Льовочкіну, і просимо, щоб він не забув переказати шефові.

В копію ставимо Ніколя Яновича Азарова ([email protected]), бо формально ж кандидатури міністрів якби він подає, не гарно, щоб чоловік не знав…

«Методичку» про те, «як писати» я вже був опублікував.

Але виявилось, що багатьом людям все рівно «ніколи». Треба «лайкати» котиків і т. д.

В зв’язку з тим, щоб ще більше «технологізувати процес» пропоную тут ГОТОВИЙ текст індивідуального звернення до В.Януковича та Н.Азарова, який достатньо «копіпастнути», вставити у свій електронний лист, додати власний підпис, в графі «кому» зазначити [email protected] , [email protected], і voilà! Пишіть на здоров’я!

Президенту України Віктору Януковичу
Прем’єр-міністру України Миколі Азарову

Шановний Вікторе Федоровичу! Шановний Миколо Яновичу!

Як громадяни України та виборець, я вкрай обурені інформацією, що з’явилася останніми днями у засобах масової інформації, про можливість повторного призначення міністром освіти відомого своїми українофобськими висловлюваннями та діями, а також ретроградською і корупційною практикою в системі освіти Дмитра Табачника.

Не викликає сумніву, що діяльність Дмитра Табачника на посаді міністра була спрямованою на дискримінацію україномовних громадян, приниження національної гідності українців та розпалювання в країні протистояння на мовному, міжрегіональному та етнічному ґрунті.

Дм. Табачник відомий, також, українській громадськості корупційними практиками у сфері державних закупівель, про які неодноразово повідомляли ЗМІ, та запровадженням вкрай корумпованої системи прийому до вищих навчальних закладів, що призвела, зокрема, до масового поширення «торгівлі оцінками» в українських школах.

Тому, безумовно, продовження перебування Дмитра Табачника на посаді міністра, відповідального за освіту, веде до її прискореної деградації, що має непоправний негативний вплив на молоде покоління українців, а також – є «плювком в обличчя» усім українцям-патріотам своєї Батьківщини, незалежно від регіону проживання та мови, якою вони користуються в побуті.

В зв’язку з цим прошу Вас заспокоїти мене, та інших українських громадян, збурених чутками про можливе «перепризначення» на міністерську посаду вкрай дискредитованого Дм.Табачника, давши чіткі публічні запевнення, що дана особа, з Вашої волі або згоди, ні за яких обставин ніколи більше не стане міністром, відповідальним за освіту.

З повагою, …

PS Може скластись (хоч я не хотів би в це вірити), що панове Азаров та Льовочкін наші листи Віктору Федоровичу з якихось причин доповісти не схочуть. Не думаю, що вони люблять Табачника, принаймні в пана Азарова, як ми знаємо, ТОЧНО ИНШІ УПОДОБАННЯ, але можливо їм з якихось особистих міркувань захочеться «лобіювати», передусім, щось инше, а не МОН.

Треба, значить, щоб хлопці відчували себе «під ковпаком».

Тому «в копію» можна поставити й инших осіб, наприклад:

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак: [email protected]

Голова Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України Марина Ставнійчук, [email protected]

Керівник Управління АПУ із забезпечення зв’язків з Кабінетом Міністрів України Богдан Тирусь, [email protected]

Головне – пишіть, «не мовчіть»!

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа