Русский мир

Московські злочинці на чолі з Путлером з усіх зусиль намагаютьcя відтворити колишню радянську імперію та повернути зони впливу на колишні країни-сателіти. Виникає питання, що такого привабливого пропонують московські ідеологи народам колишнього радянського табору.

Хіба не новітню технологію, якої Росія не посідає? Не чув, щоб хтось на Заході купував російські ком’пютери, авіалайнери чи автівки. Щиро кажучи, в жодній крамниці, я не бачив навіть російського велосипеда. Помітив натоміть “російських туристів”, які масово купують у Польщі сосиски, ковбасу чи цибулю, бо своєї не мають.

А може прихильники “русского мира”, хочуть здобути симпатію європейців культурою, фільмом та музикою? Правду кажучи, і вона неприсутня. Ні. Я б збрехав. Бачив добрий російський фільм – “Левіафан” кінорежисера Андрія Звягінцева. Але мабуть не такі кінострічки має на увазі “путінська еліта”.

Крім терпіння, крові безвинних людей, порушення норм міжнародного права, брехні, маніпуляції, цинізму, бандитизму, тероризму, примітивізму, нахабства, деморалізації, путінізм  не має жодних пропозицій. Ця ідеологія, як інші тоталітарні, приречена на загибель. Добро і правда переможуть.

Rus&West

russianDRON

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа