У Харкові відбувся великий патріотичний Марш єдності

photo_2022-02-05_16-49-34

Сьогодні за ініціативи Штабу оборони Харківщини відбулася патріотична хода за українське місто, що об’єднала представників різних політичних сил, громадських організацій, ветеранів російсько-української війни та простих містян. Понад 5 тисяч українців вийшли на вулиці Харкова, аби під жовто-блакитними прапорами гучно сказати:“Харків – це Україна”.
Росія продовжує зосереджувати свої війська на українських кордонах, а ймовірність повномасштабного вторгнення залишається високою. У цей складний час харків’яни продемонстрували агресору, що готові давати відсіч та боронити своє місто.
Керівник Харківського осередку Національного Корпусу Констянтин Немічев під час виступу на народному вічі наголосив на тому, що попри всі перешкоди з боку міської влади, харків’яни змогли об’єднатися і Марш єдності відбувся.
“Ми зібрались і показали, що Харків – це Україна. Ми показали це на весь світ. Нас хочуть заспокоювати, хочуть, щоб ми сиділи вдома. Але відповідь у нас одна — ми не панікуємо, ми готуємось. Слава Нації!”, – заявив Констянтин Немічев.
Також запрошуємо всіх українців відвідувати заходи Громадського штабу оборони та Національного Корпусу в рамках кампанії “Не панікуй! Готуйся!”, які проходять по всій Україні.
Разом ми сильні та непереможні!
Джерело: поштова розсилка Національний Корпус прес-служба
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа