Сьогодні Львівщина прощається із п’ятьма Героями

Василь Барнінець

🕯️Василь Барнінець
Мешканець села Риків Козівської громади, 1976 року народження. З перших днів війни, будучи підприємцем, допомагав Збройним Силам України. Згодом чоловіка мобілізували, він загинув під час виконання бойового завдання.
Петро Рудніцький
🕯️Петро Рудніцький
Мешканець села Корсів Золочівського району. У січні 2023 року став до лав Збройних Сил України. Воїн був оператором-топогеодезистом відділення самохідного артилерійського дивізіону.
Загинув 30 листопада 2023 року у боях на території Запорізької області.
Володимир Герасимлюк
🕯️Володимир Герасимлюк
Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив суверенітет та незалежність держави на східному напрямку у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ. У воїна залишилися мама, двоюрідні брати, сестри, племінники, дядько та хрещений батько.
Тарас Рибчак
🕯️Тарас Рибчак
Уродженець села Голешів Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення рф добровольцем став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання у складі військової частини А4788 Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. У воїна залишилися дружина та 8-річна донька.
Роман Крутой
🕯️Роман Крутой
Мешканець села Острів Червоноградської громади, 1988 року народження. Із початком повномасштабного вторгнення рф добровольцем став на захист Батьківщини від окупантів. Проходив службу у вч А4773. Загинув 30 листопада 2023 року у бою на Донеччині.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа