Сьогодні Львівщина прощається із чотирма Героями

Василь Горбовий

🕯️Василь Горбовий
Мешканець смт Запитів Новояричівської громади. Під час повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був стрільцем батальйону в/ч А4267. Загинув 19 грудня 2023 року від отриманих поранень поблизу населеного пункту Берестове Донецької області. У воїна залишилися троє братів та троє племінниць.
Роман Білий
🕯️Роман Білий
Мешканець села Вербіж Миколаївської громади. Під час повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. У боях з окупантом поблизу населеного пункту Красногорівка Донецької області отримав важкі поранення. Воїна госпіталізували, втім врятувати його не вдалось.
Сергій Чума
🕯️ Сергій Чума
Уродженець села Малехів Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення росії став на захист Батьківщини у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Боронив державу на східному напрямку. У захисника залишилися батько та брат.
Михайло Войтун
🕯️Михайло Войтун
Житель міста Сокаль Червоноградського району. Чоловіка призвали на військову службу 16 червня 2023 року. Служив командиром відділення десантно-штурмового відділення військової частини А0224. Загинув 11 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа