Сьогодні Львівщина прощається із чотирма Героями

Андрій Партика

🕯️ Андрій Партика
Житель села Родатичі Городоцької громади. Із початком повномасштабної російської війни став на захист України від окупанта. Воїн служив у 1 гранатометному відділенні гранатометного взводу 2 єгерського батальйону. Загинув 31 жовтня 2023 року внаслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Райгородка Сватівського району Луганської області. У захисника залишились батьки, дружина, дві дочки та сестри.
Володимир Гнатюк
🕯️ Володимир Гнатюк
Народився у місті Винники. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри незадовільний стан здоров’я, став на захист Батьківщини від окупантів до лав 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У воїна залишилися мама, дружина і 15-річний син.
Олександр Малінін
🕯️ Олександр Малінін
Мешканець міста Стрий Львівської області. Добровольцем вступив у лави ЗСУ наприкінці минулого року. Був головним сержантом, гранатометником. Загинув в результаті ворожого обстрілу на Харківщині 30 жовтня 2023 року. У воїна залишились брат, сестра, син та внуки.
Володимир Москаль
🕯️ Володимир Москаль
Народився у місті Стрий Львівської області. Захисника призвали до лав ЗСУ 29 січня 2023 року. Був стрільцем-санітаром військової частини. Загинув 18 жовтня 2023 року у населеному пункті Роботине Запорізької області, виконуючи бойове завдання. У воїна залишились батько, дружина та двоє синів.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа