Сьогодні Львів прощається з трьома Героями

Юрій Демчишин

🕯️Юрій Демчишин (10.02.1983-24.12.2023)
Львів’янин. Навчався у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 Львівської міської ради. Здобув освіту у «Львівському вищому професійному училищі технологій та сервісу» та «Львівському вищому професійному училищі торгівлі та сфери послуг». До війни працював у мережі магазинів “FOXTROT”. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 128-ї окремої бригади територіальної оборони.
Ігор Іванюк
🕯️Ігор Іванюк (06.10.1971-28.12.2023)
Народився у місті Дубно Рівненської області. Ігор Іванюк завжди вирізнявся стійкою громадянською позицією: брав участь у подіях під час Помаранчевої революції та Революції Гідності, активно організовував заходи з метою відродження національної пам’яті. Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини. Спершу боровся із окупантами у лавах батальйону «Свобода», давав відсіч ворогу на Київщині. Згодом боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на Донеччині у складі 5-ї окремої штурмової Київської бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема, нагрудним знаком «Ветеран війни».
Андрій Остапчук
🕯️Андрій Остапчук (06.11.1987-20.07.2023)
Уродженець села Переможне Львівської області. Здобув професійно-технічну освіту у Львівському вищому професійному художньому училищі. Після завершення навчання проходив військову службу. Займався детейлінгом автомобілів. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. За особисту мужність був нагороджений відзнакою Президента України «За оборону України».
Чин похорону воїнів Юрія Демчишина та Ігоря Іванюка розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.
Чин похорону воїна Андрія Остапчука розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.
Поховають захисників на Личаківському кладовищі.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа