СФУЖО: злочиці, винні в жертвах MH-17 мають бути покарані!

sfuzho-header

17 липня 2021 р. минає сім років від дня трагічної події та великого злочину — вбивства 298 людей, пасажирів літака рейсу MH-17 Малайзійських авіаліній.

У цей день цивільний літак рейсу MH-17 Малайзійських авіаліній був підступним чином збитий російськими силовиками у повітряному просторі України.

Міжнародна слідча група підтвердила: пасажирський «Боїнг 777», який прямував з Амстердама до столиці Малайзії був збитий російським зенітно-ракетним комплексом «Бук», доставленим з Російської Федерації в селище Первомайське на тимчасово окуповану Росією територію України.

Майже три сотні жертв, серед яких 80 дітей, — це наслідок спланованого, кривавого та зухвалого злочину, організатор і виконавець якого — Російська Федерація. Попри це, влада Російської Федерації продовжує заперечувати доведені слідством факти та свою причетність до нелюдського злочину.
СФУЖО та українське жіноцтво в діаспорі переконані в необхідності створення міжнародного трибуналу для покарання винних у катастрофі MH-17.

Вшановуємо пам’ять загиблих і наголошуємо,  що їхня загибель — наслідок імперських амбіцій та агресивної політики Владіміра Путіна і його режиму. Злочинці мають бути притягнені до кримінальної відповідальності та постати перед міжнародним трибуналом. Російська Федерація має понести покарання як країна-агресор, яка окупувала частину України та підступно здійснює криваві злочини, прикриваючись  брехнею та маніпуляціями.

Організоване світове українське жіноцтво під егідою СФУЖО глибоко співчуває родинам і друзями жертв катастрофи МН-17. Висловлюємо їм свою підтримку, солідарність та непохитність у прагненні покарання злочинців.

Пресслужба СФУЖО

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа