Румуни зібрали майже мільйон євро для біженців з України в рамках акції “Ми єдині”

275771718_1290734904740761_455666927406587787_n

У Бухаресті відбувся найбільша в історії благодійна культурна акція під назвою WE ARE ONE – “Ми єдині”. Хедлайнером галаконцерту, який було проведено на стадіоні румунської столиці, був всесвітньовідомий діджей Armin van Buuren, який вийшов на сцену із українським прапором.
Серед учасників були Джамала, Tom Odell і ще понад двадцять місцевих зірок.
За підсумками акції було зібрано понад 900 тис. євро з квитків, проданих на платформі SAGA Festival, SMS та банківських переказів безпосередньо Червоному Хресту, а також усіх доходів від реклами, отриманих під час прямого ефіру на PRO TV. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу українському народу.
Організатори фестивалю зазначили, що музика завжди об’єднує, бо не знає меж. “Це наша найсильніша віра… У важкі часи наш обов’язок – об’єднати зусилля й допомогти”, – йдеться на сайті організаторів.
WE ARE ONE – це кампанія, ініційована SAGA FESTIVAL, PRO TV, KISS FM та мерією Бухареста для допомоги українському народу. Концерт, що відбувся 12 березня, став найбільшою гуманітарною подією, коли-небудь організованою в Румунії.
Балканський оглядач
Джерела:

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа