Роздача повісток у розважальних центрах і спортклубах Харківщини дає результат

Синєгубов

У Харківській області продовжуватимуться візити представників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки до розважальних закладів та спортклубів.

Про це на пресконференції 26 грудня сказав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, питання мобілізації, відновлення військових частин, ротації та заміни підрозділів, в області є пріоритетними.

«Це напряму пов’язано з ефективністю, яку ми маємо чи плануємо мати на полі бою. Питання мобілізації є пріоритетом виконання планових завдань, які ми маємо від Генштабу. Ми маємо сконцентрувати усі зусилля у межах закону для того, щоб провести відповідні перевірки, в тому числі розважальних закладів, спортивних клубів тощо. Ці заходи проводяться на постійній основі. У нас є збільшення кількості повісток, які ми вручили, і тих людей, які вже вступили на службу до ЗСУ. Цифри називати не можу, тому що це інформація з обмеженим доступом. Ці заходи будуть продовжуватися і посилюватися, але виключно у межах законодавства», — прокоментував Синєгубов.

Він також зазначив, що на Харківщині очікують законодавчих змін.

«Чекаємо на зміни, які заплановані на законодавчому рівні Верховною Радою, що нам ще дозволить посилити результати цієї роботи», — сказав голова ОВА.

Джерело: mediaport

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа