Керівництво УРМ виявило махінації з бронюванням співробітника у Черкасиобленерго

бронювання

Міністерство енергетики України видало доручення про необхідність проведення перевірок надання броні (тимчасової відстрочки від мобілізації) працівникам енергетичних компаній. Зокрема, таке рішення було прийнято після виявлення махінацій у «Черкасиобленерго» із тимчасовою відстрочкою від мобілізації. Про це повідомили в Міністерстві енергетики.

«Причиною такого рішення став виявлений факт зловживання своїми службовими повноваженнями колишнім радником міністра енергетики. Як виявило керівництво АТ «Українські розподільні мережі», аби уникнути служби у Збройних Силах України, зазначену особу у квітні минулого року було прийнято до ПАТ «Черкасиобленерго» на посаду заступника начальника центральної служби приладів обліку та метрології», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають в Міненерго, діючи спільно з посадовими особами «Черкасиобленерго», цей працівник ініціював видання наказу про запровадження дистанційної роботи. У результаті з квітня по грудень працівник не виконував своїх обов’язків, хоча отримував заробітну платню, а також отримав тимчасову відстрочку від мобілізації, яка надається працівникам критично важливих для функціонування держави компаній та підприємств.

Вже спрямоване відповідне звернення до прокуратури.

Джерело: expro

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа