Двоє загиблих і один поранений під час нападу на інкасаторів в Одесі

1 На місці трагедії

Ця трагічна подія сталася 10 березня біля ринку Привоз на розі вулиць Пантелеймоновської і Преображенської. Інформація про збройний напад на інкасаторську машину, що належить одеській філії «Райффайзен банк Аваль», надійшла до чергової частини Приморського відділу поліції о 18.20. На місце пригоди негайно прибули слідчо-оперативна група і швидка медична допомога. Як повідомила прес-служба управління поліції в Одеській області, в результаті збройного нападу загинули два чоловіка: інкасатор і один із нападників.

Спікер Нацполіції області Андрій Костюк розповів: «За версією слідства, коли інкасаторська машина під’їхала до магазину «Фокстрот», 26-річний інкасатор і 23-річний охоронець пішли забирати касу, а 47-річний водій і один з інкасаторів-охоронців залишились у машині, двері якої були прочинені. У цей момент до машини підійшов чоловік у бронежилеті, застрелив водія і спробував застрелити охоронця, щоб забрати гроші, які знаходилися в машині. Однак охоронець вискочив з машини і заблокував нападника в автомобілі. Відчувши себе в пастці, той застрелився. Його тіло правоохоронці знайшли в салоні автомобіля, коли відчинили двері».

З’ясувалося також, що грабіжник, який влаштував напад зі стріляниною, раніше працював у цьому ж банку інкасатором. Діяв він один без спільників. Гроші ж грабіжник не встигли викрасти, бо не передбачив, що вони були у сейфі й без спеціальних інструментів їх не дістати, повідомив свідок пригоди Денис Бутенко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «навмисне вбивство». Слідчі дії тривають. У місті оголосили план «Перехоплення».

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа