До тринадцяти зросла кількість постраждалих від удару по готелю в Харкові

GDjgkP1XIAAtpHP

У тяжкому стані в лікарні 35-річний адміністратор готелю. Загалом в будівлі перебувало дев’ятеро людей – всі вони цивільні. Отримали поранення, забої, всі в шоковому стані, люди одразу навіть не зрозуміли, що сталося.

GDjgmGfXYAA0meI

Серед поранених – кореспондент турецького видання Anadolu Agency, йому 38 років. В момент удару журналіст перебував в одному з номерів. У нього  різані рани на руці. Під час спілкування він також заявив, що на території та в самому готелі були лише цивільні.

GDjgoHsWsAAeSrT

Ще четверо постраждалих – це мешканці будинків неподалік. Одна з них, 71-річна жінка, почувши вибух, побігла ховатися до укриття, але впала в льох та зламала хребет. 

Попередньо експерти встановили, що обидва удари були ракетами С-300. Одна з них поцілила біля входу до готелю, друга – з іншого боку будівлі, в дах. Пошкоджено ще п’ять будинків неподалік епіцентру вибуху. Повністю згоріло вісім автомобілів.

GDjgpivWgAAdaBq

Ми продовжуємо роботу на місці, зібрані уламки ракет. Почали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Сергій Болвінов
 Начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа