Турецькі кореспонденти кажуть, що дивом вижили під час ракетної атаки на Харків

GDjvAoIXQAATyrM

В готелі, який атакували росіяни, кореспонденти турецького видання зупинялися вже не вперше. Журналіст та фотокореспондент працюють в Харківській області та фіксують воєнні злочини армії агресора.

Цього разу приїхали шостого січня. Під час атаки обидва були в своїх номерах на другому поверсі.

«Я відчув страшний вибух, слідом ще один, полетіло скло. Уламками скла мені пошкодило руку. І я одразу вибіг на вулицію. Дуже злякався за свою колегу, вона була в сусідньому номері.

Це зухвала атака на звичайний готель, ми завжди там зупинялися під час відряджень, це майже середмістя, і ми не очікували, що росіяни можуть вдарить по ньому. Жодних військових там не було», – розповів журналіст нашим слідчим.

GDjvARYWgAA-kgM

«Я почула гучний вибух, здійнявся пил, було нічого не видно. Я перебувала в такому стані, що майже нічого не розуміла, не розуміла, що відбувається. Я відчувала себе у шоковому стані, в мене полетіли уламки. Коли вибігла на вулицю, побачила там свого колегу з закривавленою рукою», – такі враження від чергового відрядження у жінки-фотокореспондента турецького видання.

Службовий автомобіль, на якому журналісти їздили по Харківській області та знімали наслідки російських атак, був припаркований біля готелю і також пошкоджений внаслідок вибуху.

Обидва іноземні журналісти кажуть про те, що цей об’єкт – повністю цивільний. Цього раз вони побачили, як «воюють» росіяни, на власні очі.

Сергій Болвінов,
Начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа