А все-таки Генпрокуратура є в “ручному управлінні” Порошенка. Але Порошенко теж в управлінні…

Про зовнішнє управліня Генпрокуратурою пише в своєму ФБ Мустафа Найєм, і йому важко відмовити в логічності, але можна відмовити в глибині аналізу:

Отримавши листа від президента Петра Порошенка, в.о. Генерального прокурора Юрій Севрук негайно закінчив всі перевірки і звільнив прокурора Одеської області Миколи Стоянова в зв’язку з невідповідністю закону “Про очищення влади” (люстрації).

Я перепрошую, але це ідіотизм вищого ступеня.

Суд поновив Миколу Стоянова 29 березня. Через п’ять днів – 4 квітня прокурор Владислав Куценко заявив, що не бачить підстав для звільнення Миколи Стоянова. Проходить ще дванадцять днів і Генпрокуратура раптом з’ясовує (!), що, виявляється Стоянов займає свою посаду незаконно.

Просто для розуміння, пан Стоянов не міг залишатися на посаді в зв’язку з тим, що понад рік займав керівні посади в органах прокуратури в період президентства Віктора Януковича. Іншими словами, Генпрокуратурі знадобилося 17 (!) днів, щоб порахувати кількість днів між двома датами.

Одне з двох: або панам Севруку та Куценку потрібно терміново скинутися на потужний калькулятор; або ми всі стали свідками нічим не прикритого ручного управління Генеральною прокуратурою про боку Президента країни.”

Логіка є, але Мустафа забуває, чому Порошенко взявся вручну управляти звільненням Стоянова. Це сталося тому, що одесити протестували проти порушення закону про люстрацію, і не зупиняли протестів, щоб там не було.там де громадяни стають пасивними в реалі, і скаржаться виключно у фейсбуку, контрреволюція відіграє частину програного. Там, де вони виходять на реальні протести, контра відступає. Тому повніше ситуацію описують слова “Одеський «прокурорський майдан» переміг” – дивіться тут.

Редакційне

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа