Super useful super idiot

Screenshot_20230331_215406_Samsung Internet

Надкорисним супер ідіотом виявився кореспондент WSJ Еван Гершкович, народжений в Америці у 1991 році батьками, які емігрували з Одеси 1979-го року.

Колишні одесити, батьки яких давно оселились на Брайтон Біч, прищепили Іванові таку любов до Росії, що у 2017 році Еван переїздить туди на роботу.

Починав він з The Moscow Time (незалежна англомовна та російськомовна інтернет-газета), потім перейшов до WSJ.

У соцмережах він буквально клянеться у любові до Росії. «Люблю ее!», – прямо волає він у камеру телефону своїх російських друзів. На заставках сторінки у Twitter і власного сайту використовує російську мову. А «9 мая 2019 года он выложил фотографию красноармейца (судя по всему, деда или прадеда) с подписью «С днем победы! Похож?» и меткой Soviet Union» (news.ru, 30.03.23).

Screenshot_20230331_215056_Samsung InternetScreenshot_20230331_215125_Samsung Internet

З іншого боку, статті Гершковича у західній пресі вельми далекі від державної російської пропаганди. Він правильно освітлював російський опозиційний рух та російську війну проти України.

Тобто, класичний випадок «хорошего русского».

І от тепер його заарештовано за шпіонаж в Єкатеринбурзі.

На цьому прикладі чекісти покажуть, як західний вплив перетворює «истинно русского» на зрадника своєї батьківщини (це як поляки та австріяки перетворили малоросів на українців – жидобандерівців). Та ще й отримають вагомий внесок до обмінного фонду, адже корисну ідіотку Брітні Грайнер (американська баскетболістка, яка рубила бабло у тому самому Єкатеринбурзі) вже віддали за збройвого барона Бута.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа