Військові собаки змагатимуться на міжнародному турнірі в Ужгороді

Цього тижня 27-29 вересня на Закарпатті відбудеться Перший міжнародний відкритий чемпіонат з багатоборства кінологів. Чотирилапі учасники з Чехії, Румунії та України продовжують з’їжджатися до Ужгорода. Змагання за підтримки «КЛУБ 4 ЛАПИ» проводить Кінологічний центр Головного управління Національної поліції України у Закарпатській області.

dog

До участі залучили структури, де є кінологічні служби. Це, зокрема, прикордонники, МНС, пеніціарна служба, Національна гвардія. 35 кінологічних команд з різних країн змагатимуться у різних дисциплінах.

Учасницями від Закарпатської поліції стануть три німецькі вівчарки: Альфа з Ужгорода та Келлі і Дейзі з Мукачева. З ними працюють кінологи Іван Лишанич, Михайло Турін і Наталія Мацур.

У середу, 27 вересня, на Народній Площі в Ужгороді відбудеться урочисте відкриття Чемпіонату. В цей день кінологічні команди також долатимуть перешкоду у 200 м і змагатимуться з комплексу вправ загальної підготовки.

28 вересня в урочищі Золота Гора на собак чекають змагання з комплексу вправ спеціальної підготовки.

29 вересня на футбольному полі комплексу «Камелот» у селі Кам’яниця учасники затримуватимуть умовних правопорушників.

У п’ятницю відбудеться оголошення результатів і урочисте нагородження переможців.

Організатор – Кінологічний центр Головного управління Національної поліції у Закарпатській області. Офіційний партнер – «КЛУБ 4 ЛАПИ».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа