Львівські учасники пікетування “Мегаполіса” скоординувалися з ГУ ДФС і СБУ

Андрій Левус

Добрі новини зі Львова, ввечері будуть ще кращі з Києва)

Львівські активісти домовилися з головою ОДА щодо ряду дій по «Мегаполіс – Україна»

12548999_1130632913615961_8294786937974817202_n

Сьогодні відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Олега Синютки з учасниками блокади Торгової компанії «Мегаполіс-Україна» за участі керівників ГУ ДФС і СБУ у Львівській області.
«Наші цілі чіткі і прозорі. Ми хочемо привернути увагу держави до російської окупації певних сфер економіки України. Оскільки Мегаполіс є абсолютним монополістом ми активно підтримуємо цю всеукраїнську акцію» – зазначила на початку розмови координатор Громадської організації «Варта -700» Наталя Шелестак. Також Шелестак зазначила , що акція у Львові не має дотичності до депутатів, котрі є організаторами акції в Україні.
Керівник ГУ ДФС у Львівській області Ігор Кондро зауважив, що «Мегаполіс-Україна» не є платником податку області, компанія зареєстрована у Тернополі, однак оскільки є повідомлення про непрозорі фінансові операції ДФС здійснить перевірку хронометражу виторгу по двох логістичних складах, які розташовані у Львові. СБУ, в свою чергу, здійснить перевірку виводу коштів компанії в офшори і зв’язок з Росією.
Учасники зустрічі підтримали позицію голови обласної державної адміністрації звернутися до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо здійснення планових заходів та формування загальнодержавної стратегії демонополізації та детінізації українського ринку від російського бізнесу. Також, подібні звернення будуть скеровані до Антимонопольного комітету, Генеральної прокуратури та Антикорупційного Бюро.
Нагадаємо, що активісти “Учасники Бойових Дій та волонтери АТО Галичини “ ,«Рабів до раю не пускають», “ Автомайдан оновлений”, “ «Координаційна рада сотень Майдану», НВР Правий сектор, «Самооборона Львівського Євромайдану», «Варта 1», «Варта 700», «Всеукраїнська організація учасників АТО», «Спілка соціального захисту прав бійців АТО та сімей загиблих», «Автосотня Самооборони», «Пріоритет права», «Економічний бойкотний рух», «Народна Самооборона» «Воля і честь», “Львівський координаційний штаб допомоги фронту “ та ряд інших громадських організацій. заблокували два склади тютюнових виробів Торгової компанії «Мегаполіс-Україна» у Львові на вул. Городоцькій, 359 та вул. Навроцького-Бузковій. Масштабну акцію блокування складів компанії «Мегаполіс-Україна» розгорнули 12 січня відразу у шести містах України.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа