Україну – в НАТО!

Святослав Караванський

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО ПРЕЗИДЕНТА, ПРЕМ’ЄРА І СПІКЕРА ВР УКРАЇНИ

Процес вступу України до НАТО припинив, прийшовши до влади, В. Янукович. Тим-то після ганебної втечі Пахана і його банди цей процес мав би бути відновлений. На жаль, цього не сталося. І це тоді, коли членство у НАТО важливіше для України від асоціятивного членство у ЕС.
Попри всю мудрість новообраних керівників, це важливе членство проґавлено.
Україна – европейська демократична країна, і саме за свою демократичність стала жертвою агресії. Московський Чингиз-хан хоче ліквідувати Україну як державу саме за її демократизм, за її неприйняття сталінських дикунських норм, практикованих Росією.cheap nike air max 2013
Ця обставина дає всі шанси для вступу України до Північно-Атлантичного Альянсу, який у своїй хартії взяв на себе місію гарантувати мир і спокій на европейському континенті. Хіба може НАТО відмовити у членстві европейській демократичній країні, яку на очах у цілого світу ділить на шматки несповний розуму фанатик?
Цей новітній Гітлер позатим, що порушує міжнародній спокій та усталені норми співжиття, знущається з европейських та американських державних діячів, запрошуючи до нібито мирних переговорів міністрів европейських держав, а на ділі нарощує військову могуть на території України, призначену маніяком для анексії.
Невже ж Ви не бачите, що так довго готовані переговори, на які европейські лідери покладають великі надії, на ділі є московський фарс і камуфляж, за яким на Схід України тягнуться колони бронетехніки? Чи ж не сміється в кулак путинська мафія і сам Путин, переглядаючи матеріяли про “мирні переговори”?
Путин не хоче миру. І всі спроби европейських лідерів “укоськати” кремлівського царя не матимуть успіху. Єдине, що може супинити безумця – санкції, поєднані з військовою підтримкою України.
Саме тому, що Україні потрібна військова підтримка, уряд, Верховна Рада, Президент мають стукати у двері НАТО, мають домагатися членства у НАТО. Нині
обставини такі, що керівництво НАТО не може вирішувати питання членства одноосібно. Нині планета стоїть перед загрозою поневолення дикунами. Питання членства в НАТО – це питання всіх землян, усіх урядів та Президентів планети.
Зациклені на світовому пануванні агресори зухваліють і зухваліють: вони хваляться якоюсь новою зброєю, невідомою світові.
Вони хваляться… А на ділі вони бояться війни. Тактика Путина: воювати неоголошеною війною – це його побоювання війни. Скільки разів за останні півроку з різних точок лунали запевнення, що от-от Москва введе свої війська в Україну. Місяці минають, а Москва і не думає цього робити. Вона робить все, щоб можливість її прямої агресії ширилась, і збивала з пантелику світ.. На ділі, Москва воює можливістю введення своїх військ, але військ не вводить. Це яскраве свідчення, що Москва уникає війни, і свою агресію маскує повстаннями сепаратистів.
Україна ж має домагатися свого законного членства в НАТО.Cheap Nike Air Max
Краще пізно, ніж ніколи!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа