Мавпа з молотом “Тора”

10-12-canada-taliban-afghanistan-bin-laden

Вислів «мавпа з гранатою» є досить поширеним і не сприймається поборниками політкоректності як ознака ксенофобії. На відміну від, наприклад, «мавпа з м’ячем», котрий вислів масово озвучується на стадіонах деякими футбольними уболівальниками за допомогою мавпячих криків на адресу темношкірих футболістів.

«Мавпа» може чудово впоратись з автоматом Калашнікова і гранатою, так само як і з новітнім зенітним комплексом. Останнє ми спостерігали в 2014 на Донбасі, а сьогодні – в Тегерані. У 1994 році в Руанді озброєні «калашніковим» хуту  знищили майже мільйон тутсі. Могли б німці вбити мільйони євреїв, якби нацистські мавпи не були озброєні найсучаснішими досягненнями науки та техніки?

Ознака «мавпи» – відсутність європейської моралі. Не просто моралі (адже будь-яка культура має свою мораль), а саме європейської. Наш світ є мультикультурним;  за Шпенглером, кожна культура є самодостатньою і нічим не кращою (вищою) за іншу.  В Індії 19 століття дружину померлого чоловіка спалювали живцем разом із мерцем. У повній відповідності з нормами високої індійської культури. Ми обожнюємо жінку, Мадонну, а там нехай спалюють. «И никаких разрух»,  як казав проф. Преображенський. Жахливі наслідки має лише кроскультурна взаємодія. (Англійці самим неполіткоректним чином знищили цей чудовий елемент індійської культури, красномовно поставивши шибеницю біля кожного погребального вогнища.)

Наука і техніка є витвором європейської цивілізації та елементом європейської культури. Виключно. На Сході можна винайти порох та папір, але книги та вогнепальна зброя з’являються на Заході. За ідеєю, наука та техніка не повинні належати представникам інших культур. Не можна давати в руки хуту швидкострільну зброю, а членам Корпусу стражів ісламської революції, які завзято борються з Великим Сатаною, – ЗРК “Тор-М1”.

Але що сталося, те сталося. Не лізли б свого часу європейці-колонізатори в Африку та Азію, не було б сьогодні проблем. Європейцями знищені цілі культури, через європейську цивілізацію гинуть тваринні світи цілих континентів. Є таке поняття — історична справедливість. «Батьки їли неспіле, а оскома в синів на зубах!» (Єремія, 31,29). Бог усе бачить.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа