Хто винен в тому, що українці отримують найменшу зарплатню в Европі та ЩО З ТИМ ЛИХОМ МОЖНА ВДІЯТИ?..

ZarplПротягом останнього часу відбувалася на Україні дивна річ: при «замороженні» або навіть ЗМЕНШЕННІ реальної зарплатні уряд регулярно переможно рапортував про її… постійне збільшення. Фактичне фінансове банкрутство «держави Україна» приховується шляхом систематичної виплати працівникам більшости галузей заробітної плати на рівні «щоб не здохли»: 50-70 відсотків від належного за трудовим та колективним договором і в 3-10 разів менше, аніж у сусідніх країнах.

Але сьогодні усім подібним «викрутасам» ПРИХОДИТЬ КРАЙ, бо грошей не вистачає вже навіть і на це: ВСЕ ВИВЕДЕНО ЗАКОРДОН. В Україну ніхто, практично, більше не інвестує, відбувається лише хижацька утилізація створеного страшними народними жертвами в часи «реального соціалізму» та хижацьке ж пограбування природніх ресурсів: землі, води, надр і т.д.

Відомий «Борюся» Колесніков прямолінійно заявляє: живемо, буцімто, погано, бо «погано працюємо». «Продуктивність праці», бач, низька. Він, персонально, живе непогано, виходить, тому, що особисто в нього «продуктивність праці» дуже висока, не до порівняння з усякими иншими.

Але чи справді український екскаваторник на кар’єрі, який належить Пінчуку, Ахметову чи Коломойському через своє «неробство» махає ковшем у 5-10 разів повільніше від американського чи австралійського?..

Або справа в чомусь иншому і потрібен геть «инший рецепт»?..

І може настав час таки згадати нібито чинну статтю 13 Конституції «держави Україна», де сказано: «Власність зобов’язує»?!

У більших подробицях проблема розглядається тут. 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа