Герхард Шредер – російський найманець

Про корисних ідіотів із Західної Європи писав на своєму блозі вже в квітні 2017 р. Серед них яскравим прикладом виявляється Герхард Шредер – німецький політик, лідер СДНП, колишній федеральний канцлер ФРН, голова комітету акціонерів компанії Nord Stream, член правління Газпрому та друг Путіна.

Дивлячись на його промосковську позицію виникають запитання? Чим, у своїй діяльності, може керуватися так одіозна персона. Чи лише грішми? Пригадаймо, що Шредер отримує величезну зарплатню з держбюджету РФ. Можливо, що його російські куратори посідають також інші аргументи (співпрацівником Шредера є колишній працівник Штазі Маттіас Варніг)?

Останнім часом російський найманець назвав анексію і окупацію Криму “законними” і фактично закликав визнати це, а також скасувати санкції, введені проти РФ за агресію в Україні. Цією заявою Шредер досягнув дна.

Того роду звернення дивно звучить в устах представника нації, яка анексувала Австрію (Anschluss) і Судетську область, повністю захопивши Чехословаччину у 1939 році. А 1 вересня того самого року напала на Польщу, розпочавши Другу світову війну. Про її наслідки немає потреби писати.

Саме через таких псевдо-політиків та лицемірів як Шредер, в Європі панували тоталітарні режими, які призвели до загибелі мільйонів людей. Том Лантос, голова Комітету закордонних справ Конгресу США назвав Шредера політичною проституткою, коли він став брати великі гроші від Путіна. І нехай це буде найкраща характеристика слуги Москви.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа