Чому слід забрати громадянство зрадникам і вбивцям?*)

Святослав Караванський

Мінські угоди, укладені з участю агресора та його симпатиків, передбачають низку заходів, де йдеться про зрадників та убивць, а саме: вибори на окупованій землі й амнестія злочинцям.

Затим, що вибори з боку України не можна допустити з участю злочинців, як і амнестію злочинцям, то наймудріше рішення уникнути дій, що загрожують самому існуванню держави: позбавити українсько-го громадянства зрадників та вбивць. Право на цю акцію Конституція дає Президенту.

Позбавлення громадянства не дасть зрадникам і вбивцям канди-дувати на місцевих виборах. Заразом це позбавлення не дасть права Президентові амнестувати злочинців, бо ні Конституція, ні инші закони не дають йому права амнестувати негромадян України.

Тобто позбавлення громадянства зрадників та вбивць убиває од-разу двох зайців.

Цей факт ставить перед патріотами України – активістами, нар-депами, обраними й необраними через маніпуляції ЦВК, невідкладне завдання: вимагати від Президента здійснити своє право й убезпечити Україну від агентів чужої держави.

Якщо Президент не позбавить державних злочинців громадянст-ва, то провина за зраду України паде виключно на нього.

Якщо ж на заваді Президенту стануть секретні пункти Мінських угод, про які громадськість не знає, то в такому разі Президент мусить в одноосібному порядку денонсувати ці пункти на підставі присяги, даної українському народові, коли заступав на президентство, а саме: додержувати й бороняти Конституцію України. На підставі цієї прися-ги, він не має жодного юридичного права знімати з себе обов’язки, дані йому українським народом у Конституції.

Якщо Президент не денонсує секретних пунктів Мінських угод, то ця бездіяльність буде підставою для юридичних органів почати процес імпічменту, бо знімати з себе право, дане йому Конституцією, не може жоден Президент, тим паче на вимогу агресора та його симпа-тиків.

Ідея Путина така: перемир’ям на Донбасі домогтися зняття санк-цій, і з поміччю закинутих агентів почати другий тур війни на Донбасі.

Святий обов’язок Президента: не дати йому такої можливости.

*) Зберігаємо правопис автора.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа