Бойкот Росії

Нахабна спроба отруєння, колишнього офіцера Головного розвідувального управління РФ, Сергія Скрипаля та його дочки Юлії кремлівськими посіпаками викликала гостру реакцію Великої Британії. Позицію Сполученого Короліства підтримали його союзники.

Ця трагічна подія повинна започаткувати чимшвидше посилення санкцій проти Росії. Вони дають свій результат попри гучні заяви Кремля.
Перше термінове завдання, яке постає перед Україною та ЄС, це припинення будівництва газопроводу ,,Північний потік-2”, яким Росія хоче постачати газ в Німеччину та Європу в обхід України. Запевнення деяких німецьких політиків, що це лише економічний проект є просто брехнею. Він збільшить залежність ЄС від ,,Газпрому” та підірве незалежність України її енергетичний сектор та економіку. Тому-то ,,Північний потік-2”є недоцільним, непотрібним і шкідливим.

І друге, це бойкот західними країнами чемпіонату світу з футболу, який пройде в РФ літом цього року. Досі важко уявити, що цей чемпіонат відбудеться в країні, яка допустилася агресії проти сусідів, вчинила злочини проти людяності, підтримує терористів та ставить під загрозу міжнародний мир. Держава, де чиновники є злочинцями й криміналістами, негідна проводити того роду заходів. Але гідність та мораль у політиці зокрема російській це вже інша розповідь. Завдяки „корисним ідіотіам” на Заході, які за кремлівські гроші працюють на імперію, Росії вдалося досягти мети.

КГБіст Путін розуміє тільки аргументи сили, тому з ним потрібно говорити на такій мові. Час прийшов.
Андрій Сидор

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа