Звільнено українського заручника, військовослужбовця Романа Савкова

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

“СБУ доповіли Президенту П.Порошенку, що звільнено українського заручника, військовослужбовця Романа Савкова. Президент телефоном вже привітав Романа на волі. Роман ще в шоковому стані і не вірить, що все правда. Його захопили пораненого, утримували в Макіївській колонії, в нього цукровий діабет і йому не давали ліків, було значне погіршення здоров‘я”, – написала політик.

Ірина Геращенко нагадала, що перше, про що говорили звільнені українські заручники у Горлівці 27 грудня – це про необхідність звілнення інших бранців.

«Просили витягти побратимів. Про Романа, а також Олександра Корінькова, Сергія Глондаря, Богдана Пантюшенка Президент говорив з хлопцями в гелікоптері і літаку під час дороги на Київ”, – додала Ірина Геращенко.

“Днями Президент помилував одну злодійку, аби витягти нашого військового. Цього разу нам віддали саме Романа. Тепер він прийде лікування у військовому госпіталі. А ми боремося за інших і я вірю, що дуже скоро будуть добрі новини й для інших родин”,- зазначила Перший заступник голови Верховної Ради.

Отримано з поштової розсилки ВРУ Received: from webmail.uh.ua[93.190.43.23]; Wed, 24 Jan 2018 16:49:04 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа