Зустрічі на Черкащині

17 лютого на Черкащині у Христинівці, Умані та Маньківці відбулися зустрічі краян із заступником Голови Всеукраїнського об‘єднання “Свобода”, уповноваженим парламентської фракції ВО “Свобода” на Черкащині Юрієм Сиротюком. Також під час цих зустрічей публіцист, історик, головний редактор газети «Шлях Перемоги» Віктор Рог презентував книги, автором чи упорядником яких він є.

Юрій Сиротюк розповів виборцям про роботу фракції націоналістів у Верховній Раді, відповів на численні запитання щодо загальної політичної ситуації в державі та конкретних проблем регіону, як-от підвищення тарифів на комунальні послуги і так звану “оптимізацію” – скорочення робочих місць шляхом закриття лікарень та шкіл, зокрема у Маньківському районі.

Свободівський депутат розповів, що незабаром у кількох містах області відкриються його громадські приймальні, які опрацьовуватимуть звернення громадян, після чого народний депутат готуватиме відповідні звернення, а також доступними методами допомагатимуть черкащанам на місцях.

“Мені просто спілкуватися з вами, бо “Свобода” до виборів нічого не обіцяла. Ми гарантували, що у нас не буде “тушок”, що ми примусимо “регіоналів” голосувати особисто, що у Верховній Раді України виступатимуть державною мовою, а ми будемо намагатися втілювати у життя “Програму захисту українців” – зазначив у своєму виступі депутат. – Як ви бачите, ми тримаємо своє слово. Для того ж, щоб досягнути нашої мети – забрати з лап режиму Україну, встановити соціальну, національну та історичну справедливість – ми маємо тиснути на владу громадою, усім народом. Лише від активності кожного з вас залежить, чи зможемо ми змінити владу вже 2015 року. Бо ця влада не розуміє мови закону та права. Вона нехтує усіма інтересами окрім одного, грабуючи українців для помноження власних статків. І тому лише мільйони українців на вулицях можуть зупинити цю зграю злочинців від влади” – наголосив Юрій Сиротюк.

Віктор Рог презентував газету ОУН «Шлях Перемоги» і книги, упорядником та автором яких він є. Насамперед письменник представив ті твори, що є ближчими саме до Черкащини, зокрема збірку новел “Людина покірна” Леоніда Мосендза та інші. Було презентовано також книги “Антологія українського націоналізму” і “Українофобія”, які викликали жвавий інтерес мешканців Христинівки, Умані та Маньківки.

Подібні зустрічі заплановано провести в усіх районах області.

Прес-служба Черкаської обласної організації ВО “Свобода”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа