Знайшовся Дмитро Булатов, якого катували викрадачі з російським акцентом

Про це повідомляє ТСН

Після тривалих катувань лідера Автомайдану Дмитра Булатова вивезли та викинули з машини під Києвом. Дмитро Булатов facebook.com/olzya Жорстоко побитого Булатова знайшли під Києвом Один із лідерів Автомайдану Дмитро Булатов, який зник на тривалий час, знайшовся ввечері у четвер, 30 січня, в селі Вишеньки Бориспільського району під Києвом. Як розповів сам Булатов, невідомі били його, катували, відрізали йому вухо та навіть розпинали – він має проколи на руках, передає кореспондент ТСН. Лідер Автомайдану не знає, хто його викрав, але зауважив, що чоловіки розмовляли з російським акцентом.

Після тривалих катувань його вивезли та викинули з машини. Жорстоко побитий чоловік йшов селом, стукаючи у всі двері, коли нарешті його впустив один з місцевих жителів. Від нього Булатов подзвонив своїм друзям, які вже забрали його в Київ.

Інтерв’ю дивіться тут: http://www.youtube.com/watch?v=zhdRO-ER56c

Наразі він перебуває у столичній клініці «Борис». За словами друзів Булатова, невідомі зловмисники тиждень мучили автомайданівця і не давали йому їжі. Зокрема, Сергій Поярков, друг Дмитра Булатова і один з лідерів Автомайдану, зауважив, що злочинці намагалися довідатися, хто фінансує Автомайдан.

«Його довго катували, аби дізнатися хто це фінансує. У нього багато гематом на плечах, порізане вухо, порізана скула, його розпинали і катували всі ці дні», – розповів Поярков Радіо Свобода

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа