Зі Львова виїхала перша колона на Київ

Під обласною радою розпочали формувати колону на Київ

Як повідомив керівник оргвідділу штабу Координаційної ради, депутат обласної ради Андрій Корнат, станом на 23.00 годину під стінами обласної ради очікують виїзду 58 легковиків. Машини продовжують прибувати.

«58 – це далеко не остаточна цифра, – зазначив Андрій Корнат. – Машини продовжують прибувати. Зараз очікуємо ще кілька автобусів. А ті машини, які під’їжджали та підбирали бажаючих, відразу вирушали на Київ. Ми навіть не встигаємо рахувати».

Джерело:

Львівська обласна рада

Відділ інформації та зв`язків з громадськістю

_______

У суботу близько 23:00 з-під Львівської обласної ради виїхала організована колона з автобусів та автомобілів до Києва.

“Це 12 великих автобусів, близько 50 мікроавтобусів та близько сотні автомобілів”, – розповів ZAXID.NET народний депутат Степан Кубів, який супроводжує колону. Станом на 01:00 львів’яни проїжджали с. Давидів.

“Всі учасники колони зареєстровані через обласний штаб. По дорозі плануємо робити кілька зупинок, зокрема, у Бродах, на об’їзді Рівного та у Калинівці перед Києвом”, – сказав Степан Кубів.

Автобуси супроводжують старші груп – депутати Львівської міської та обласної рад від “Удару”, “Батьківщини”, НРУ і “Свободи”.

За словами Кубіва, друга колона від Львівської облради має вирушити на Київ найближчим часом.

“Великі фури забрані з дороги і припарковані біля заправок. Але маємо інформацію, що надалі може бути перекриття дороги якимись транспортними засобами. Будемо сподіватися, що все буде добре”, – сказав нардеп.

Джерело: http://zaxid.net

Вчора і сьогодні на телефон гарячої лінії Координаційного штабу Львівської обласної ради надійшло 15 дзвінків

Сьогодні, 1 грудня, протягом ночі на телефон гарячої лінії Координаційного штабу надійшло 15 дзвінків громадян.

Основні запитання, які цікавили додзвонювачів – місце збору львів’ян у Києві та координація дій у столиці.

Були також і дзвінки від людей, які виїжджали до Києва своїм приватним транспортом та мали вільні місця в автомобілях. Таку інформацію оперативно передавали в організаційний відділ штабу Координаційної ради.

Джерело: Прес-служба ЛОР

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа