Збулося? У п’ятницю підпишуть коаліцію, каже Луценко

Ми розраховуємо, що у п’ятницю фракції парафують проект коаліційної угоди і запропонують її обраним народним депутатам. Наше ключове завдання – завершити цей етап роботи, отримати під проектом підписи уповноважених представників фракцій для того, щоб у перший день роботи парламенту народні депутати могли поставити під Коаліційною угодою свої підписи. Про це голова партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив перед початком консультацій представників майбутніх фракцій.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо обговорення кадрового складу майбутнього уряду, Луценко зазначив, що про це наразі не йдеться.

«Відповідно до процедури, визначеної Конституцією, на посаду прем’єр-міністра буде внесено кандидатуру Арсенія Яценюка, і вже потім він запропонує Раді коаліції, а потім – і всій коаліції своє бачення персонального складу уряду. Можливо, на тому етапі й відбудуться дискусії навколо певних пропозицій», – зазначив Луценко.

За його словами, кандидатура прем’єра об’єднує всі фракції коаліції, і зараз триває робота над змістом реформ нової влади.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа