Заява єдиного опозиційного кандидата у місті Суми Олега МЕДУНИЦІ щодо чорного піару й брудних виборчих технологій

У Сумах сьогодні пройшла нова хвиля чорного піару. Вкотре за цю виборчу кампанію все місто обмалювали лайливими написами. Не погребували зробити це й у центрі міста. Чистим і недоторканим залишилася лише одна будівля – Українська академія банківської справи. На додачу до зриву зустрічей з сумчанами, провокацій, фальшивих листівок, тепер провладні політики не соромляться спотворювати Суми абсурдними звинуваченнями та безглуздими закликами.

Більше того, подібні провокації хочуть представити ніби це справа наших власних рук. Відкрито заявляю – це брехня! Закликаю правоохоронні органи перешкоджати подібним спробам сплюндрувати наше місто, прошу вести патрулювання, особливо у центрі Сум. Також закликаю правоохоронців наглядати та усіляко охороняти ректора УАБС, провладного кандидата у депутати Анатолія Єпіфанова, оскільки розумію, що може бути застосована ще одна брудна технологія: він сам собі нібито постраждає, а скаже, що винні ми.

Влада казиться у безсильній злобі! Анатолій Єпіфанов, який ще кілька місяців тому клявся і закликав усіх вести чесну виборчу кампанію, сьогодні однією рукою привозить в Суми Плащаницю Пресвятої Богородиці, а другою – забруднює місто брехливими листівками, спотворює Суми богохульними написами.

Я хочу попросити вибачення у сумчан за такі дії моїх конкурентів, за незручності та сміття, яке вони розповсюджують, за лайливі написи, які спотворюють наше місто.

Такі радикальні брутальні брудні методи провладних кандидатів – свідчення того, що ми, опозиція, перемагаємо! Дякую вам, шановні сумчани, за розуміння, підтримку й довіру. Борімося й поборемо!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа