Завтра важливий розгляд в суді справи обвинуваченого в розгонах на Майдані

Адвокатська дорадча група / Advocacy Advisory Panel

Увага!
Два важливих судових засідання по підозрюваному громадянину Щеголєву О.Ю.

1.У четвер, 10 грудня 2015 року, о 10.45 в апеляційному суді м. Києва (пл. Солом’янська, 2А) буде розглядатися апеляційна скарга захисників підозрюваного на продовження запобіжного заходу, тримання під вартою колишньому начальнику Управління СБУ у м. Києві та Київській області Щеголєву О.Ю.

2.У п’ятницю, 11 грудня 2015 року, о 12.00 в Печерському суді м. Києва (вул. Хрещатик, 42А, суддя Бабенко Світлана Шотівна), продовження розгляду заяви захисників громадянина Щеголєва О.Ю. про відвід слідчого та прокурора Управління спеціальних розслідувань ГСУ Генеральної прокуратури України від участі у кримінальному провадженні на досудовому розслідуванні.

Нагадаємо, що саме у цьому кримінальному провадженні екс-начальник Управління СБУ у м. Києві та Київській області Щеголєв О.Ю. підозрюється у причетності до організації численних вбивств та поранень громадян, підпалу Будинку Профспілок , інших злочинах, і саме Щеголєв О.Ю. був керівником антитерористичної операції СБУ 18-20 лютого 2014 року під час Революції Гідності .

Запрошуємо усіх небайдужих громадян до участі в судовому засіданні та запрошуємо представників засобів масової інформації для широкого висвітлення цього процесу.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа