Завтра в Мистецькому Арсеналі – дискусія «Революція Гідності: право на свободу»

Час: 25 листопада, 17:00 – 18:30

Місце: «Мистецький Арсенал» / Сцена

Учасники:

Роберт ван Ворен – голландський професор, правозахисник.

Семен Глузман – лікар-психіатр і правозахисник, колишній дисидент та політв’язень, директор Українсько-американського бюро захисту прав людини від 1990 року.

Андрій Клименко – директор Кримського департаменту, головний редактор сайту BlackSeaNews.

Джордж Кент – заступник Голови дипломатичної місії США в Києві.

Богдан Яременко – український дипломат і громадський діяч. Надзвичайний та Повноважний Посланник 1-го класу, генеральний консул України в Стамбулі (з 2010 року), за сумісництвом представник України при Організації Чорноморського Економічного Співробітництва (2010-2013 рр.). Голова правління заснованого українськими дипломатами благодійного фонду Майдан Закордонних Справ.

Мустафа Джемілєв (чекаємо на підтвердження) – політичний та громадський діяч СРСР і України кримськотатарського походження, один із провідників кримськотатарського національного руху, правозахисник, учасник дисидентського руху, політв’язень, Народний депутат України від фракції партії Блок Петра Порошенка, з 20 серпня 2014 року Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу.

В рамках культурно-освітньої програми до Дня Гідності і Свободи – «Арсенал Свободи», Національний Музей Революції Гідності, Український інститут національної пам’яті, Мистецький Арсенал та громадська організація «Агенція іміджу України» презентують панельну дискусію «Революція Гідності: право на свободу».

Учасники дискусії говоритимуть про Майдан як протестний рух та голос за власне право на гідність, свободу бути собою та свідомо обирати шлях розвитку держави. Якими були сподівання борців за права людини і якими вони є сьогодні? Яка цінність прав людини в історичному та суспільному контексті? Про Крим, Схід та Україну в цілому після Революції Гідності, а також про ситуацію із правами людини в сучасній Україні, проблеми та шляхи їх вирішення – про все це під час дискусії.

Організатор: Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності.

За підтримки: ГО «Музей Майдану», Український інститут національної пам’яті, НКММК «Мистецький Арсенал».

 ВХІД ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ — інформація за посиланням.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа