Завтра у Львові попрощаються з трьома Героями

🕯 Ігор Ожибко (23.09.1967-24.02.2024).
Народився у селі Лисиничі. Проживав у Львові. Навчався у загальноосвітній школі №72. Здобув професію «Регулювальник радіоелектронної апаратури» у місцевому училищі. Після завершення навчання обіймав різноманітні посади на підприємствах «Електрон», «Полярон» та «Укртелеком». Протягом останнього періоду працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Галбудзв’язок». Бойовий медик. Із початком повномасштабного вторгнення росії став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив державу на південному та східному напрямках.
🕯 Олександр Піцик (16.03.1982-15.10.2023).
Народився у місті Калуш Івано-Франківської області. Здобув вищу освіту у Національному університеті «Львівська політехніка». Брав активну участь в акції «Україна без Кучми», подіях під час Помаранчевої революції та Революції Гідності. Усе життя пропрацював у сфері меблевого конструювання та дизайну у Львові, Києві та Одесі. Із перших місяців повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив державу на південному напрямку у складі 15-ї бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.
🕯 Андрій Кісельов (10.07.1974-25.02.2024).
Народився у родині військового медика та провів дитинство у місті Новий Розділ Львівської області. Закінчив Національний університет «Львівська політехніка». Понад двадцять років свого життя присвятив роботі у «Львівобленерго». Протягом 2015-2017 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Під час проходження служби отримав звання «майор» та обійняв посаду командира батальйону. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками. Героїчно виконував завдання на південному та східному напрямках.
Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.
Світла пам’ять Героям України! 🇺🇦
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа