Завтра суд вирішуватиме, чи посадити в СІЗО чиновника, який утримував для Януковича Межигір’я

У четвер, 12-го листопада 2015 року, о 10:00 год, в Печерському районному суді м.Києва (вул. Хрещатик, 42А), суддя Фаркош Ю. відбудеться судове засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному Василю Гулику, заступнику керівника Державного управління справами часів екс-президента В. Януковича.

Василь Гулик підозрюється у вчиненні злочинів за статтями Кримінального Кодексу України ст.27 ч.5, ст. 191, ч.5, а саме пособництво Януковичу В.Ф. у заволодінні ним резиденції у Межигір’ї та земельних угідь у Сухолуччі, із заподіянням шкоди загальним розміром у 22 млн.грн.

Нагадаємо, що прес-служба Служби Безпеки України повідомила 11 листопада 2015 року, що співробітники СБУ затримали Василя Гулика у Києві . Колишній чиновник перебував у загальнодержавному розшуку.

“Гулик В. був одним із спільників Януковича при незаконному заволодінні ним землями Межигір’я і Сухолуччя. Також він у 2007-2010 роках очолював товариство з обмеженою відповідальністю «Київуніверсалсервіс», через яке протиправно переводилися у готівку кошти, у тому числі й державні. За рахунок виведених у “тінь” грошей товариство обслуговувало Межигір’я”, – повідомляють у Службі Безпеки України.

Потрібна ваша присутність та підтримка! Запрошуємо також представників засобів масової інформації для висвітлення цього процесу.

Адвокатська дорадча група

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа