Завтра Львів попрощається з трьома Героями

🕯 Віталій Кириленко (18.01.2000-23.02.2024).
Народився у Львові. Навчався у загальноосвітній школі № 42. Закінчив військовий коледж Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Після завершення навчання підписав контракт із Збройними Силами України. Спершу проходив військову службу у складі 704-го окремого полку радіаційного, хімічного, біологічного захисту, а протягом останнього періоду – 1-ї Галицько-Волинської радіотехнічної бригади повітряного командування «Захід» Повітряних сил ЗСУ. Із початком повномасштабного вторгнення боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на східному напрямку фронту.
🕯 Андрій Тишевський (29.01.1980-21.02.2024).
Львів’янин. Навчався у ліцеї № 81 імені Петра Сагайдачного Львівської міської ради. Здобув освіту у Державному навчальному закладі «Ставропігійське вище професійне училище міста Львова». Після завершення навчання проходив військову службу. Із 2007 року проживав у місті Коломия Івано-Франківської області. Займався столярством. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 3-ї бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках.
🕯 Михайло Паньків (27.06.1972-21.02.2024).
Львів’янин. Навчався у закладі загальної середньої освіти №87 Львівської міської ради імені Ірини Калинець. Здобув освіту у Львівському професійному ліцеї залізничного транспорту. Проходив військову службу. Працював у сфері надання послуг з охорони власності, а також у будівельній сфері. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів до складу 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Після проходження навчань обороняв південні та східні рубежі держави.
Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Андрія Тишевського і Михайла Паньківа поховають на Личаківському кладовищі, а Віталія Кириленка – на Голосківському кладовищі.
Світла пам’ять Героям! 🇺🇦

Львівська міська рада

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа