Завтра Львів попрощається з двома Героями

🕯 Володимир Євстафієв (13.12.1968-15.10.2023).
Народився у селі Жовта Круча Запорізької області. Із початком повномасштабного вторгнення рф добровольцем став на захист Батьківщини до лав 15-ї бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави на південному та східному напрямках фронту.
🕯 Геннадій Михальов (23.04.1990-22.02.2024).
Народився у Донецьку. Із перших днів повномасштабного вторгнення рф сім’я Михальових переїхала до Львова, а сам він добровільно став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив державу на Миколаївщині, Одещині та Харківщині.
Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа