Завтра Львів попрощається із Героєм Юрієм Ярішем

🕯 Юрій Яріш (30.04.1984-01.04.2024) Уродженець села Братківці Львівської області. Здобув професійно-технічну освіту у Стрию, згодом вступив до Одеської військова академії. Після отримання звання «лейтенант» долучився до лав Збройних Сил України, проходив військову службу у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Виконував бойові завдання у зоні проведення АТО/ООС.
У 2021 році вступив до Національного університету оборони України імені Івана Черняховського. У квітні був переведений до 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи. Із початком повномасштабного вторгнення боровся з окупантами на східному напрямку фронту. За віддану службу був нагороджений численними відзнаками, зокрема, орденом «За мужність» III-го ступеня. Протягом останнього періоду займався підготовкою курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Львівська міська рада 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа