Завтра Львів попрощається із Героями Володимиром Герасимлюком і Тарасом Рибчаком

Володимир Герасимлюк

🕯 Володимир Герасимлюк (29.08.1985-04.12.2023).
Львів’янин. Навчався у загальноосвітній школі №72. Здобував освіту у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Львівський професійний політехнічний ліцей». У мирний час працював у будівельній сфері. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив суверенітет та незалежність держави на східному напрямку у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.
Тарас Рибчак
🕯 Тарас Рибчак (13.04.1987-03.12.2023).
Уродженець села Голешів Львівської області. Закінчив навчання у Львівському фаховому коледжі будівництва, архітектури та дизайну. Упродовж 2017-2020 років обіймав посаду пожежного-рятувальника у 4-му державному пожежно-рятувальному загоні ГУ ДСНС у Львівській області. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави у складі військової частини А4788 Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.
Чин похорону захисників Володимира Герасимлюка і Тараса Рибчака розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа