Завтра Львів попрощається із двома Героями

🕯 Андрій Васьків (09.08.1976-09.05.2024) Львів’янин. Навчався у ліцеї №51 імені Івана Франка Львівської міської ради. Здобув освіту у колишньому Львівському технікумі залізничного транспорту. Після завершення навчання проходив військову службу у лавах військ зв’язку. Працював у регіональній філії «Львівська залізниця». Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання спершу на Київщині, а згодом – на Донеччині у складі 53-го окремого стрілецького батальйону Збройних Сил України. Загинув під час евакуації поранених побратимів.
🕯 Назар Хмілевський (21.05.1992-09.05.2024) Уродженець міста Ківерці Волинської області. У 2015 році закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. Після завершення навчання працював лікарем-інфекціоністом, до війни проводив діагностику та консультації у мобільній оптиці. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання у «гарячих точках» Донеччини у складі 53-го окремого стрілецького батальйону Збройних Сил України. Захищав м. Бахмут, за що був нагороджений медаллю «Незламним Героям російсько-української війни». Загинув, евакуйовуючи поранених побратимів.

Чин похорону захисників розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Львівська міська рада 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа