Завтра, 26 серпня, Львів попрощається із двома Героями

Львів попрощається із двома воїнами, які загинули в бою, захищаючи Україну

Марʼян Ришко (20.03.1983-19.08.2024)

Уродженець села Грушів Львівської області.

Навчався у Давидівському ліцеї ім. Т. Г. Шевченка Давидівської сільської ради. Здобув освіту у колишньому Професійно-технічному училищі № 53 м. Львова.

Після завершення навчання працював у транспортній сфері, а впродовж останнього періоду – за кордоном. У вільний час захоплювався садівництвом, обожнював подорожувати. Мав широке коло друзів, оскільки був надзвичайно «чесною та справедливою людиною». Із 2005 року був реєстровим козаком Пустомитівського регіону Львівського обласного осередку МО «Козацтво України».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності держави у складі 103-ї окремої бригади територіальної оборони імені митрополита Андрея Шептицького оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Марʼяна Ришка залишилися мама, брат та сестра.

Володимир Милян (06.02.1987-18.08.2024)

Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 31 міста Львова. У шкільні роки активно займався спортом. Після закінчення 9-го класу вступив до Державного професійно-технічного навчального закладу «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва».

Працював менеджером у мережі торгівельних закладів міста Львова.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання із оборони суверенітету та незалежності України у лавах 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Володимира Миляна залишилися мама, дружина, дві доньки, сестри та племінники.

Прощання із захисником Мар’яном Ришком розпочнеться о 9:00 з панахиди у Храмі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ у Давидові. Потім, об 11:00, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові відбудеться чин похорону, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля воїна поховають на Личаківському кладовищі.

Чин похорону Володимира Миляна розпочнуться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла і об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Захисника поховають на Личаківському кладовищі.

Львівська міська рада

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа